Architectenbureau Rotterdam

Heb je plannen om een nieuwe woning of kantoorpand te bouwen? Of wil je een bestaand pand ingrijpend gaan verbouwen? Om de nodige vergunningen te verkrijgen én om mooi en verantwoord te bouwen moeten je plannen helder en duidelijk op papier komen. Een goede architect is de aangewezen persoon om je te helpen je dromen te verwezenlijken. En helemaal mooi is het, als je architect je bovendien een realistische inkijk in je plannen kan geven.

Architectenbureau
Een gedetailleerde bouwtekening laat niet alleen de buitenkant van je nieuwe pand zien. In de bouwtekening wordt rekening gehouden met de materialen die gebruikt gaan worden en er worden analyses in opgenomen over de sterkte van die materialen en de krachten die voor de constructie nodig zijn. Is je tekening klaar, dan staat er alle informatie op en bij die nodig is. Niet alleen voor het krijgen van een vergunning, maar ook voor de bouwploeg.

Bekijk het in 3D
De vraag is wel of je zelf ook voldoende informatie uit de tekening kunt halen. Een technische tekening is niet voor iedereen even goed te lezen, het is vooral lastig je voor te stellen hoe het er nu in het echt uit zal gaan zien. Dan is het fijn als je architectenbureau voor een extraatje kan zorgen. Yourworld3d.nl kan je droompand tot leven laten komen in een 3D-weergave. Met zo’n 3D-tekening krijg je meer inzicht en kun je eventueel nog bijsturen. Kijk op yourworld3d.nl voor de mogelijkheden!