Grenzeloos wonen, net over de grens

Ben je op zoek naar een nieuw huis op een prettige plek? Een huis met voldoende leefruimte maar ook met voldoende rust en ruimte eromheen? Eigenlijk zoek je een huis met grenzeloze mogelijkheden. Tijd om dat letterlijk te nemen: neem een kijkje over de grens.

Geen gewoon huis
Gewone huizen zijn er genoeg, maar je bent op zoek naar iets bijzonders. Niet alleen mooi van ontwerp, maar ook degelijk gebouwd en in een goede staat van onderhoud. Behalve het huis zelf, met voldoende binnenruimte zodat aan al je woonwensen tegemoet kan worden gekomen, zoek je ook naar een prettige omgeving. En dat betekent een leefplek waar nog rust en ruimte is, waar alle winkels en voorzieningen goed bereikbaar zijn.

Over de grens
Huizen die voldoen aan je woonwensen zijn er genoeg te vinden. Huizen die passen bij je financiƫle mogelijkheden zijn er wat minder. Het is dan goed om te weten dat koophuizen in Duitsland een stuk voordeliger zijn dan vergelijkbare woningen in Nederland. En dat betekent optimaal wooncomfort binnen de mogelijkheden. Wonen net over de Duitse grens betekent ook dat Nederland niet ver weg is. De afstand tot vrienden en familie is dus geen enkel probleem. Wonen in Duitsland, dat is zo gek nog niet. Neem snel een kijkje op www.hollandimmocenter.com voor de mooiste koophuizen in Duitsland.