Mijn eerste hypotheek

hypotheekadvies

De eerste keer een hypotheek afsluiten, dat vond ik behoorlijk spannend! Het was de eerste keer dat ik een hypotheek nodig zou hebben voor de aanschaf van mijn droomwoning. Ik had helemaal geen ervaring op dit vlak en weinig kennis over de gang van zaken omtrent hypotheekaanvragen. Daarom leek het mij handig om een specialist in te schakelen. Via via kwam ik in aanmerking met Convinced.nl. De site was er aantrekkelijk en ik kon direct in contact komen.

Binnen de kortste keren had ik contact en kon ik een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek. Dit gesprek verliep geweldig. Ik werd allereerst geïnformeerd over de gang van zaken en kon mijn persoonlijke aanvraag direct bespreken. Alles werd duidelijk uitgelegd en samen zijn we aan de slag gegaan voor de best mogelijke hypotheek. Als klant wilde ik natuurlijk alle zekerheid en dat kon Convinced.nl precies voor mij regelen. We hebben het maximale bedrag berekend wat ik kon ontvangen als hypotheek. Om geen risico te lopen is het goed om te weten wat het maximale bedrijf is en welk bedrag zij momenteel aanraden.

Ik ben erg te spreken over de service en expertise van deze hypotheekadviseurs. Ik kreeg advies op maat waar ik echt iets mee kon. Als leek op het gebied van hypotheken hebben zij mij goed geadviseerd. Ik werd tijdens de gesprekken serieus genomen en vond de samenwerking erg fijn.

Zoek jij hulp op financieel gebied en wil je meer informatie over hyptheken en verzekeringen? Dan raad ik zeker de hulp van Convinced.nl aan. Je kunt direct contact opnemen via de website en al jouw vragen stellen. Je ontvangt snel antwoord en kunt een persoonlijk gesprek aanvragen voor nadere hulp en informatie. Je staat er als leek niet alleen voor. Kies voor een professionele aanpak en sla hulp in van experts.