Oostmakelaardij, de makelaar voor het Duitse grensgebied rond Emmen

Oostmakelaardij is de makelaardij die zich behalve voor de regio Emmen ook heeft gespecialiseerd in het woningaanbod van het Duitse achterland. Dat heeft voor de klanten vele voordelen. Niet alleen hebben ze een extra goede kijk op de Nederlandse klanten en hun specifieke wensen, door jarenlange contacten met de lokale Duitse overheden beschikken ze over een groot netwerk om zo de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ook de kennis over de lokale waardeontwikkeling van de woningen en bouwtechnische ondersteuning is volop aanwezig.

Eigenaar Mark Oost is uitstekend op de hoogte van de Duitse regels die van toepassing zijn als je in Duitsland een woning wil gaan kopen. Hij spreekt de Duitse taal volledig waardoor er achteraf geen misverstanden zullen ontstaan. Ook de specifieke financieringsmogelijkheden, en de samenwerking met de lokale banken, zullen door een jarenlange ervaring op de beste manier bij de aankoop worden meegenomen. Als aankoopmakelaar zal Oostmakelaardij zijn klanten van het begin tot het einde bij de aankoop begeleiden.

Regelmatig organiseren ze zogenaamde informatieavonden waar potentiële kopers of mensen die zich op de Duitse huizenmarkt willen oriënteren meer informatie zullen krijgen over het kopen van een huis in Duitsland. Oostmakelaardij beschikt ook altijd over een royaal eigen woningaanbod in Duitsland zodat de potentiële koper zich hierin extra kan oriënteren.