Waarom geen boerderij in Duitsland?

Voor velen is het een droom: een eigen plekje met veel lucht, licht en ruimte. Een plekje waar je nog groen om je heen hebt, met een eigen tuin waarin je met fruitbomen of diverse groentes helemaal je gang kunt gaan. Een rustige plek, waar je na al het werk ook even heerlijk kunt onthaasten, en de accu weer helemaal oplaadt.

Het platteland
Zo’n rustige plek op het platteland met veel groen en grond om je heen, het is niet vreemd als je dan een boerderij op het oog hebt. Zo’n boerderij heeft zijn charme, zijn eigen karakter, het is allemaal niet zo standaard. Op het terrein staan schuren of stallen, waar je een heerlijke hobbyruimte van kunt maken, of een ideale garage voor je auto, caravan en fiets.

Is dat duur?
Zo’n eigen boerderijtje, dat is natuurlijk leuk, maar er zit vaak wel een stevig prijskaartje aan. Gelukkig zijn er mogelijkheden om je droomboerderij ook betaalbaar aan te schaffen. Hiervoor ga je een stukje verder naar het oosten, net over de Duitse grens. In Duitsland ligt de prijs van onroerend goed een stuk vriendelijker dan bij ons, en dat maakt dat ook je droomboerderij binnen bereik komt. Wil je zelf de handen uit de mouwen steken bij het opknappen, dan wordt het nog interessanter.

Aanbod
Het aanbod van woningen en boerderijen in Duitsland is groot en interessant. Heb je interesse om dromen te verwezenlijken? Kijk op www.hollandimmocenter.com/nl.